Sponsorointi ja lahjoitukset tapahtuvat SOS-Lapsikylän verkkosivujen alla. Klikkaus ohjaa sinut uudelle sivulle.

Hae mukaan leirille

Leiri järjestetään Eerikkilän urheiluopistossa. Leirillä pääset kokemaan jännittäviä lajeja ammattilaisten johdolla ja saat valmennusta henkisten voimavarojen hyödyntämiseen. Leiri järjestetään 8.-10.7.2024.

Hae leirille

Ainutlaatuinen kokemus ainutlaatuisille nuorille

Dream Spark -leirillä pääset kokemaan jännittäviä lajeja ammattilaisten johdolla ja saat valmennusta henkisten voimavarojen hyödyntämiseen. Dream Spark tarjoaa sinulle elämyksiä, hauskanpitoa, liikuntaa ja oivalluksia! Tämä on upea tilaisuus päästä tutustumaan lajeihin, joita kaikki eivät ole päässeet kokeilemaan ja vastaanottaa samaa mentaalivalmennusta, jota Nuoret Leijonat ovat hyödyntäneet matkallaan kohti unelmiensa MM-kultaa.

Leiri on tarkoitettu nuorille, joille harrastaminen ei ole perheen taloudellisen tilanteen takia itsestäänselvyys. Leiriläiset valitaan SOS-Lapsikylän Unelmista totta -harrastustuen periaatteiden mukaan. Tämän harrastustuen ansiosta sinulla on mahdollisuus jatkaa leiriltä löytyvää intohimoa harrastuksen muodossa SOS-Lapsikylän tukemana myös leirin jälkeen!

Hae leirille